29 Ağustos 2016 Pazartesi

Kabadayı Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı



    Kabadayı filmi son dönem Türk Sinemasında öne çıkan filmler arasında yer alıyor. 2007 yılı yapımı olan filmin IMDb puanı 7.9. Filmin başrollerinde Şener Şen , Kenan İmirzalıoğru , Aslı Tandoğan ve İsmail Hacıoğlu görev alıyor. İzleyicisinin büyük kısmının beğenisini kazanmış ve Türk Sinemasının son 10 yılına bakıldığında en iyi 10 film arasında yer alacak kadar güzel bir film. Tam olarak başarıyı yakalayamadığımız sinema sektöründe keyifle izlenebilecek ender filmlerden biri. Filmin senaryosu Yavuz Turgul'a ait ve yönetmen koltuğunda Ömer Vargı oturuyor. 

   Ünlü Kabadayılardan Ali Osman(Şener Şen) eski günlerine veda etmiş sade ve sıradan bir hayat sürmektedir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur. Ali Osman hem yıllardır yüreğinde yaşattığı kadının hastalığı hemde hiç bilmediği bir oğlunun olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) bir barda çalışmaktadır ve barın solisti olan Karaca (Aslı Tandoğan) oğlunun kız arkadaşıdır. Oğlu annesini hayatından silmiş ve yeni tanışmış olduğu babasını da kabul etmeyecektir.
   Karaca'ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran (Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için her şeyi göze almıştır. Ali Osman'ın ise tek amacı oğlu ve sevgilisini canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca'dır ve yoluna çıkan her şeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır.

Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz



0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler