25 Ağustos 2016 Perşembe

Trance ( Trans ) Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı


   Trans (Trance) filmini incelerken ilk dikkatinizi çeken şey yönetmeni olmalıdır. Slumdog Millionaire gibi 5 Oscar ödülü almış efsane bir filme imzasını atan Danny Boyle , Trans filminde de yönetmen koltuğunda oturmaktadır. Filmi izlemek için ilk sebebimizi bulduğumuza göre küçük bir izleyici yorumuyla devam edip ikinci sebebe ulaşalım. İç içe geçmiş olay örgüsünü seven , izlediği filmlerde soru işaretleri film sonuna kadar devam etsin isteyen izleyicilerin kesinlikle mutlu edecek bir film.
   Filmin IMDb puanı 7.0 ve yapım yılı 2013. Başrolleri James McAvoy , Rosario Dawson ve Vincent Cassel paylaşıyor. Keyifli bir film akşamı için doğru bir seçim yapmak istiyorsanız "Trance" filminin sizi üzmeyeceğini temin ederiz.

   Sanat eserleri konusunda uzman olan Simon tanınmış bir müzayede müdürüdür. Franck adındaki bir gangster ile birlikte milyon dolarlık bir tablonun çalınma eylemine katılır. Olay esnasında oluşan kargaşada başına korkunç bir darbe alır ve uyandığında tabloyu nereye sakladığı konusunda hiç bir fikri yoktur. Tehditler ve işkenceler onun hafızasını yerine getirmeyecektir. Bunun üzerine Franch , Elizabeth adında bir hipnoz uzmanı tutar , böylece Simon'un zihninin derinliklerindeki bilgiye ulaşmayı planlamaktadır. Seanslar ilerledikçe geçmişine dönen Simon için geçmişteki tutkularının canlanma zamanıdır.

Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler