12 Mart 2016 Cumartesi

Warcraft - İki Dünyanın İlk Karşılaşması (Vizyon Tarihi, Özeti ve Azeroth Gezinti)


İki Dünya Bir Yuva

   Oyunları Kitapları derken sıra Filmine geldi.Şimdilerde de herkesin merakla beklediği Warcraft-İki Dünyanın İlk Karşılaşması Filminin Türkiye'deki vizyon tarihi belli oldu.
   10 Haziran'da gösterimi başlayacak film kadrosunda Travis Fimmel , Robert Kazinsky , Paula Patton , Ben Foster , Toby Kebbell gibi ünlü isimleri bulunduruyor.Filmin senaryosunu ise Duncan Jones ve Charles Leavitt yazdı.
   Oyunlarını oynamamış ve kitaplarını okumamış olanlar için filmin konusundan biraz bahsedecek olursak film farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı anlatıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla , Azeroth Krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında , bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin , ülkelerinin ve halklarının kaderini belirleyecek bir çatışma ortamına girerler.
   Şunu söylebiliriz ki World of Warcraft tutkunları haricinde fantastik-aksiyon-macera filmleri sevenleri 10 haziranda mükemmel bir film bekliyor olacak.Şimdiden iyi seyirler diliyoruz.
Azeroth'da 360° Uçuşu ve Türkçe Altyazılı Fragmanı Aşağıdan İzleyebilirsiniz
Azeroth Üzerinde Gezinti

Türkçe Altyazılı Fragman

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler