18 Haziran 2016 Cumartesi

Ölümle Yaşam Arasında ( The Life of David Gale ) Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı


   İnsanı derinden etkileyen , idealizmin ne demek olduğunu öğretmeye tek başına yetecek bir film diyebiliriz. The Life of David Gale(Ölümle Yaşam Arasında) filminin yapım yılı 2003 ve İMDb puanı 7.5. Herkesin mutlaka izlemesi gereken mükemmel bir film. Başrollerini Kevin Spacey ve Kate Winslet 'ın oynuyor olması da filmi cazip kılan bir başka detay. Konusu,kurgusu ve oyunculuklara tek kötü söz edilemeyecek olan filmi izledikten sonra kendinizi sorgulayacaksınız.

   David Gale Teksas'da idam karşıtı grubun en önemli isimlerindendir. Aynı zamanda bir üniversite profesörü olan David idamın kalkması için büyük mücadeleler vermektedir.
   Kendisi gibi idama karşı çıkan en yakın arkadaşı Constance Harraway adındaki kadın tecavüze uğramış ve vahşice öldürülmüştür. Ancak olayın bir başka acı yanı ise olayın David'in üstüne kalmasıdır. Hakkında idam kararı verilen David idama son üç gün kala , gazeteci Elizabeth Bloom'a özel bir röportaj vermeyi kabul eder. Olayın aydınlanmamış kısımları ve farklı yönleri röportajlar sırasında ortaya çıkacaktır.

Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler