18 Haziran 2016 Cumartesi

Kimlik ( İdentity ) Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı



   2003 yılı yapımı gizem gerilim türünde çok kaliteli bir film. Kimlik(İdentity) filminin İMDb puanı ise 7.3. Mekan seçimi konusunda John Cusack filmlerinin ortak özelliği olma yolunda giden , otel tarzı yerlerin mekan olarak seçilmesi bu filmde de mevcut. Fakat mekan çeşitliliğinin fazla olmaması filmin keyfini kesinlikle etkilemiyor.

   Ölmeden önce izlenmesi gerek filmler listesinde yer alacak kalitede bir film olduğunu söyleyebiliriz. Film izleyicinin merakını hiç kaçırmadan  akıcı ve etkileyici bir yapıya sahip. Başka bir filme benzeterek anlatmak gerekirse eğer ki "1408" , "Akıl Oyunları" , "Diğerleri" filmleri sizi etkilemişse bu filmde sizin listenizde olmalı.

   Şiddetli bir fırtınanın ortasında , birbirinden bağımsız, sırlarla dolu on insan , ıssız bir motel, asabi bir gece müdürü. Sığınacak bir yer bulan bu kadar insan daha bunun huzuruna varamadan motelde konaklayan yolcuların teker teker ölmeye başlamasıyla tehlike ve korku dolu bir gece başlar. Eğer yaşamak istiyorlarsa kendilerini bir araya getiren sırrı çözmekten başka çareleri yok.


Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler