12 Mart 2016 Cumartesi

Kung Fu Panda 3 Vizyon Tarihi , Konusu , Fragmanı


   Animasyon tarihinin en iyi filmlerinden olan ve kendini 7'den 70'e çok sevdiren Kung Fu Panda serisinin 3. Filmi 18 Mart 2016'da sinema severlerle buluşuyor.
   
   İlk iki filmin biraz daha üstüne geçmesi beklenen filmin konusundan bahsedecek olursak Po'nun kayıp olan panda babası ortaya çıkıyor ve ikili yeni pandalarla tanışmak için gizli panda cennetine doğru bir yolculuk başlıyor. Ancak doğaüstü kötü adam Kai'nin bütün Çin'deki Kung Fu ustalarını yenmeye başlamasının üzerine , Po imkansız bir görevi başarmaya çalışmaktadır. Bir kasaba dolusu samimi fakat bi o kadar sakar pandayı eğitmek ve onları birer Kunf Fu ustası yapmak  zorundadır.
   
   Yönetmen: Jennifer Yuh
   Senaryo: Jonathan Aibel , Glenn Berger
   Seslendirme Kadrosu: Jack Black , Dustin Hoffman , David Cross , James Hong , Angelina Jolie , Lucy Liu , Seth Rogen , Mads Mikkelsen 

   İzlemeyenler için ilk iki film: Po isminde şişman beceriksiz bir pandanın kung fu tutkusunun ve onun gelmiş geçmiş en iyi kung fu ustası olma yolundaki macerasını anlatan ilk filmin ardından ikinci film Po ve arkadaşlarının çok tehlikeli bir göreve atılmasıyla devam etmektedir.Komedi-Macera türünde çok başarılı bir animasyon filmi olan kung fu panda sizlere keyifli bir film sunacaktır. İzlemenizi tavsiye ediyoruz.
Türkçe Dublajlı  3. Filmin Fragmanı ve İlk İki Filmin Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz

Kung Fu Panda 3


Kung Fu Panda 2


Kung Fu Panda 1


  

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler