15 Mart 2016 Salı

Assassin's Creed Film Konusu/Vizyon Tarhi/Fragmanı


   "Sıradan bir günde sıradan bir barmen(Desmond) hiç tanımadığı adamlar tarafından kaçırılır. Kendisini kaçıranlar büyük bir şirkettir ve onu Animus adlı üst düzey teknolojiye sahip bir makineye bağlamak isterler. Bunun sebebi Desmond'on atalarının bir çoğu suikastçıdır ve makine Desmond'un atalarının anılarına ve hafızalarına erişme imkanı sunacaktır. "
   Assassin's Creed Ubisoft'un geliştirdiği ve dünya çapında üne sahip bir oyun serisi olmasıyla birlikte bunun yanına şimdide filmleriyle çok konuşulacağa benziyor. 23 Aralık 2016'da Vizyona girecek olan film Assassin's Creed oyuncuları ve bilim kurgu/aksiyon/macera sevenleri şimdiden heyecanlandırdı.
Türkçe Altyazılı Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz.

   Oyunlarını daha önce oynamamış ve filmden sonra bir çoğunuzun oynayacağından emin olduğumuz için birazda oyunlarını anlatalım. Tarihle iç içe geçen ve devir olarak üçüncü haçlı seferlerine denk gelen bir dönemde cereyan eden iki tarikat arasındaki çekişmeleri konu alıyor. Bir tarafda Hasan Sabbah'ın Fedaileri Haşhaşiler diğer tarafda Tapınak Şövalyeleri. 1911'de kutsal topraklarda ki bu amansız mücadele sizleri bekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler