9 Mart 2016 Çarşamba

Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı


 Trivia Crack'de Hile Nasıl Yapılır ? 

   Son günlerin popüler oyunlarından biride şüphesiz Trivia Crack.Bir bilgi yarışması oyunu olan Trivia Crack oluşturulduğu günden bugüne kadar 100 Milyonun üzerinde bir indirmeye sahip.Arkadaşlarınızla veya rasgele yarışmacılarla Klasik yada Meydan Okuma modunda bilgi yarışması oluşturan bir sisteme sahip.
   Fakat bazı arkadaşlarımızla oynarken üst üste mağlubiyetler aldığımızda aklımıza gelen ilk soru "Acaba nasıl beni yendi ?" oluyor. Ve kendi kendimize bulduğumuz yanıtlar ise yanında başkaları vardır,tek başına yapmıyordur vb. Bu sorunuza gelin birde biz cevap verelim "Belki Hile Yapıyordur". Nasıl Mı?
   Anlatalım.Telefonunuza hiç bir program indirmeden bunu yapmak mümkün hemde bunun için üç farklı yol da mevcut.
   1.Yol(İOS):Soruyu yanlış cevapladığımız zaman telefonumuzun uçak modunu açıyoruz ve arkasından uygulamayı kapatıyoruz. Uçak modunu kapatıp tekrar uygulamayı açtığımızda yanlış cevap verdiğimiz yarışmada sıra bizde olarak tekrar oyuna devam ediyoruz ve karşılaştığımız aynı alan türü ve aynı soru olacaktır. Doğru cevabı yanlışı işaretlediğinizde öğrenmiştiniz ;)
   2.Yol(Android):Soruyu yanlış cevapladığımız taktirde açık uygulamalar ekranından uygulamayı kapatıp tekrar uygulamaya girdiğimiz zaman karşılaştığımız aynı alan türü ve aynı soru olacaktır.
   3.Yol(İOS):Bir bilene danışmak ve bunu çok bilmiş ve hazır cevaplığıyla ünlü Siri'ye danışmak, makul zamanda cevap almanızı sağlayabilir.

Travia Crack güncellemesi bu alternatiflerimizi etkisiz hale getirsede sizler için araştırdım. 4. yolu bulduk. Öncelikle oyun sırasında yanlış cevap vermiş isek telefonu uçak moduna alıyoruz yada internetini kapatıyoruz. Soru bitiminde çıkan eğlenceli, sıkıcı butonlarından birine basıp veri bağlantınızda bir problem var uyarısını alıyorsunuz daha sonra oyunu komple kapatıp arka plan dahil internetimizi tekrar açıp oyuna girdiğimizde aynı kategoride aynı soruyla karşılaşacağız. Artık cevabı biliyorsunuz. 
Video'lu Anlatım

Hilesiz Oyunlar Dilerim :)

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı ~ Kendimce >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı ~ Kendimce >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı ~ Kendimce >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK aT

      Sil
  2. Olmuyor kardes denedim ios da olmuyor

    YanıtlaSil
  3. Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı ~ Kendimce >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı ~ Kendimce >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Trivia Crack Oyununda Hile Var Mı ~ Kendimce >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler