17 Mart 2016 Perşembe

Denizin Ortasında Film Konusu / Yorumu / Fragmanı


   Denizin Ortasında aslında Türkçe'ye daha uygun çevrilişi Denizin Kalbinde emin olun gerçekten de öyle denizin tam kalbinde geçen bir film. İMDB Puanı 7 olan film Moby Dick hikayesine ilham vermesiyle biliniyor. Ve çocukluk dönemimize damga vuran kitabın neyden ilham aldığını öğrenme arzusu bizi bu filmi izlemek zorunda bırakıyor :)
   
   Balina avcılığının çok yaygın olduğu dönemde konuyla ilgili duyduğu bir efsanenin peşine düşen yazarımız. Olayın son şahitlerinden Tom Nickerson'un kapısını çalıyor. Olayı yaşadığı zamandan beri eşiyle dahi paylaşmamış olan Tom maddi durumlarının kötü olması ve eşinin ısrarı üzerine yazarımıza para karşılığı yaşadıklarını anlatmaya başlıyor. Aslında bu bir nevi Tom için günah çıkarma seansı da sayılabilir. 
  
   Bir solukda okuduğumuz Moby Dick' kitabı gibi kendisine ilham veren olay Denizin Ortasında filmiyle de izleyiciyi yormadan bir solukda kendini izlettiriyor. İzlemenin vakit kaybı olmadığını size garanti edebiliriz. Yer yer düşündüren yer yer duygulandıran renkli bir film sizleri bekliyor.  
  
 Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler