5 Mart 2016 Cumartesi

Ahmet Cem Ersever-Üçgendeki Tezgah/Kürtler PKK Ve Abdullah Öcalan























Anlamak için okumalıyız,Anlatmak için Yaşamalı...


Kitaplarını okursanız göreceksiniz ki bu adamın bir yaşamışlığı var,bir derdi var bizlere anlatmak istediği ve şüphesiz sürdürdüğü mücadeleyi ileriye taşıyacak olanlara.

PKK Terör Örgütünü ve Bu Örgütün Bağlantılarını İlk Çözümleyen Kişilerden Biride Şüphesiz Binbaşı Ahmet Cem Ersever'dir.Bu gerçek bir çok araştırmacı-yazar tarafından kabul görmüştür.Okunması için kitaplarını tanıtmakdansa kendisinin tanıtılması sizi okumaya daha çok teşfik edeceğine inanıyorum.

Terör Odaklarını Kontrol Eden Dünya'yı Kontrol Eder.(A.Cem Ersever)
1950 yılında Erzurum'da doğdu.
1969 Harp Okuluna yazıldı ve 1972'de mezun oldu.
Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele Teşkilatı(JİTEM)'nın kurucusudur.
1993'de Orgeneral Eşref Bitlis'in şüpheli ölümü üzerine olayı protesto etmek için Binbaşı rütbesindeyken 30 arkadaşıyla birlikte istifa etmiştir.İstifa mektubunda "Güneydoğu'da yetkili organlar içerisinde oluşturulan bir çete, cereyan eden hadiselerin gerçek boyutlarının Türk Milleti tarafından görülmesini engellemektedir." diyor ve bundan sonrası için yaşanan gerçekleri,terörle mücadeledeki eksiklikleri kamuoyuna duyurmaya çalışacağını açıklıyordu.
1 Kasım 1993'de Ankara Çamlıdere'de sevgilisi Neval Boz'un2 Kasım'da Ankara Polatlı'da itirafçı Murat Demir'in ve 4 Kasım'da Ankara Elmadağ'da AHMET CEM ERSEVER'in cesetleri Jandarma tarafından bulunmuştur

2 yorum:

  1. Ahmet Cem Ersever Üçgendeki Tezgah kitabı elinde olan varsa yayınlasınlar da okuyalım

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Cem Ersever Üçgendeki Tezgah kitabı elinde olan varsa yayınlasınlar da okuyalım

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler