24 Mart 2016 Perşembe

5.Dalga Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı


   Yeni bir üçlemeyle karşı karşıyayız. Bu ara çok popüler olan dizileri ve filmleri art arda çıkan bilim kurgu /fantastik/ macera türünün bir yenisi de Rick Yancey'in üç kitaplık serisinin sinemaya aktarılan ilk filmi 5.Dalga. 

   Seri filmlerin daha çok, yüksek gişe ve yüksek popülerite anlamına geldiği bu günlerde izleyiciler olarak en büyük ricamız son filmi 2 Bölüm haline getirmemeleri. Seri filmlerde son film iki bölüme ayrıldığında 1.bölüm bomboş olmakla beraber çekilme amacı daha çok para kazanmak yada bizi sinir krizine sokmak. Lütfen bunu bize yapmayın.

   Seri filmlere olan kızgınlığımıza biraz değindikten sonra gelelim filmimizin konusuna; güzel dünyamız uzaylıların istilası gibi bir tehlikeyle karşı karşıya ve dünyayı istila etmeye gelen bu uzaylılar aynı insanlara benzemektedir. Uzaylı saldırıları ise dalga dalga olmakta; 1. dalganın amacı enerjiyi kesmek 2. dalganın amacı şehirlere saldırarak yaşamı sonlandırmak 3. dalganın amacı salgın hastalıklarla canlı nüfusunu azaltmak 4. dalga insana benzeyen bu uzaylılarla istilayı gerçekleştirmek.

   İMDB puna 5.5 olan filme puanından kaynaklı ön yargılı yaklaşmayın. Eğer ki Uyumsuz Serisi , Açlık Oyunları Serisi , Labirent Serisi gibi filmlerden haz aldıysanız. 5.Dalga filmi de tam size göre bir film. İyi seyirler dileriz.

  Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler