19 Temmuz 2016 Salı

Korku Seansı 2 Film Yorumu/ Konusu/ Fragmanı


   Korku Seansı 2 için ilk filmin heyecanını yakalamış bir devam filmi olduğunu söylemek yanlış olmaz. İlk filmi İMDb'den 7.3 puan almıştı. Korku Seansı 2 filminin İMDb puanı ise 7.8. İki filmin arasında çekilen Annabella filminin geçiş filmi olduğunu düşünmüştük fakat olay bu yönde ilerlemedi kuvvet ve yüksek ihtimal Korku Seansı 3 filmi Annabella filmi üzerinden devam edecek diye düşünüyoruz.
  Korku Seansı 2 , yabancı korku filmlerinin en beğenilenleri arasına eklenmiş görünüyor. Mide bulandırıcı kanlı sahneler olmaması ve filmin benzerlerinin Türkiye'de de çekilmiş olması buna etken sayılabilir. Olayın yaşanmış kayıtları olması filmin izleyici üzerindeki etkisini arttırıyor.  

   Doğaüstü olayları inceleyen ünlü çift Ed ve Lorraine yakın zamanda Lorraine'in bir ön sezi dolayısıyla yaptıkları işe ara verme kararı alırlar. Fakat Kuzey Londra'da meydana gelen ve ulusal kamuoyunun dikkatini çeken bir doğaüstü olay sebebiyle Kilise tarafından görevlendirilirler. Kötü niyetli bir ruh annesi ve üç kardeşiyle yaşayan küçük kıza musallat olmuştur. Ailenin diğer fertlerinin , komşuların ve hatta polislerin bile tanık olduğu bu olaylar karşısında Ed ve Lorraine'in mücadelesini izleyeceksiniz.

Film Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Etiketler